قرارداد هم بنیان گذاران چه ویژگی هایی دارد؟
نوشته شده توسط : unexer

همه ما می دانی که برای شروع یک کسب و کار جدید نیاز است که تمام کسانی که قرار است به عنوان شریک در آن شغل مشغلو به کار باشند با یکدیگر قراردادی مبنی بر تصمیماتشان برای راه اندازی و به اصلاح بنیان گذاری ان شرکت ببندند. چنین قراردادی تحت عنوان قرارداد هم بنیان گذاران نام گذاری شده است.

در اولین مرحله ممکن برای ثبت چنین فعالیتی در قالب یکی از شرکت های ذکر شده در ماده 20 قانون تجارت ، تهیه یک تفاهم نامه با عنوان توافق نامه بنیانگذاران ، بنیانگذاران همکار لازم است. 

در واقع ، چنین قراردادی متقابلاً سازندگان آن تجارت را متعهد می کند و همچنین از سوء تفاهم، ادعا، اختلاف یا درگیری جلوگیری می کند تا تلاش خود را صرفاً در دستیابی به اهداف اعلام شده تجارت خود متمرکز کند. به منظور دستیابی به صلح و امنیت در کسب و کار نوپا ، عناصر و الزامات در قرارداد هم بنیان گذاران نظر گرفته شود.

قرارداد هم بنیان گذاران

تعیین حدود اختیارات بنیان گذاران

تعیین مرزهای فعالیت در هر گروه و سازمانی بسیار مهم است. با تعیین و طبقه بندی فعالیت ها ، تصمیمات تیمی راحت تر و با خطاهای کمتری اتخاذ می شود و از اتلاف وقت جلوگیری می شود.

می توان گفت که با تعریف وظایف در اساسنامه ، این بخش دیگر ضروری نیست ، اما در پاسخ باید گفت که وظایف به طور کلی در اساسنامه ارائه می شود ، اما در قرارداد، بنیانگذاران این وظایف هستند با جزئیات نشان داده شده است. در ابتدا ، شرکت ها قصد ندارند تجارت خود را در مرجع ثبت شرکت ثبت کنند و در نتیجه اساسنامه را تنظیم نمی کنند. بنابراین، بهترین کار این است که کلیه امور شغلی خود را در قرارداد هم بنیانگذاران شرح دهید و سپس با دقت مشخص کنید که مسئول هر مورد چه کسی است.

تعیین میزان سهمی که هریک از بنیان گذاران دارند

بحث برانگیزترین مسئله در بین شرکا میزان سهام هر یک از آنها است. میزان سهام در تصمیمات شرکت و در تخصیص میزان سود و زیان به سهامداران تأثیر زیادی دارد ، بنابراین باید در ابتدا مشخص شود که درصد سهام هر یک از بنیانگذاران چند درصد خواهد بود.

از آنجا که هر فرد فعالیتهای مختلفی را به همراه دارد ، بهتر است ابتدا هر شخص را به روشنی شناسایی کرده و سپس وی را به پول تقویم بیاورید (البته بهتر است پول را به تقویم بیاورید تا طبق نظر یک کارشناس رسمی دادگستری درباره موضوع و سپس تعیین کنید که هر سهم برابر است).

منتقل کردن سهم

هر یک از سهامداران (بنیانگذاران) استارتاپ ممکن است پس از مدتی تمایل به ادامه همکاری نداشته باشند ، اما ممکن است نیاز به انتقال و انتقال سهام خود به شخص دیگری باشد. به طور معمول ، با توافق طرفین قرارداد، موسسان نمی توانند سهام خود را تا زمان تعیین شده و پس از این مدت ، در صورت احترام به حد نصاب تصمیم مندرج در قرارداد (به طور کلی) سهام خود را منتقل کنند. سه چهارم آرا بنیانگذاران، شخص می تواند از استارتاپ خارج شود.

شرایط عدم همکاری هر یک از بنیان گذاران

همچنین در قرارداد لازم است شرط شود که اگر یک یا چند نفر از بنیانگذاران به هر دلیلی نتوانند وظایف خود را انجام دهند ، تحت چه شرایطی و با چه تعداد رأی دیگران می توانند وی را مجبور به قبول مسئولیت یا اخراج وی از شرکت کنند.

رازداری و روحیه تیمی

هر یک از بنیان گذاران برای محافظت و محافظت از اطلاعات و اسناد استارتاپ موظف به رعایت اصل محرمانه بودن و عدم افشای اطلاعات هستند و در واقع متعهد می شوند که حتی پس از خروج از تجارت اطلاعات گفته شده را حفظ و محافظت کنند. بودن. همچنین در قرارداد هم بنیانگذاران ذکر این نکته قابل ذکر است که افراد نمی توانند بر اساس دانش خود از تجارت فعلی ، استارت آپ مشابه و رقابتی پس از ترک شرکت ایجاد کنند.

تنظیم قرارداد هم بنیان گذاران

مالکیت معنوی

در دوره فعلی، وقتی اطلاعات در یک ثانیه منتقل می شود و هر روز تعداد مشاغل جدید افزایش می یابد ، افرادی هستند که می خواهند بدون زحمت ایده های دیگران را کپی کرده و مسیر صد ساله را یک شبه طی کنند. بنابراین ذکر این موارد در قراردادها همراه با ضمانت اجرای آن ضروری است. 

جمع بندی

در این مطلب با نکات حقوقی بندهای قرارداد هم بنیانگذاران آشنا شدید. برای کسب اطلاعات تکمیلی و بهره مندی از کارشناسان تیم حقوقی شهرداد، میتوانید به اپلیکیشن حقوقی شهرداد مراجعه نمایید.







:: برچسب‌ها: تنظیم قرارداد هم بنیان گذاران , قرارداد هم بنیان گذاران , تنظیم قرارداد هم بنیان گذاران شهرداد , شهرداد , اپلیکیشن حقوقی شهرداد ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 بهمن 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: